Folytatódik a gazdagokról szóló sorozat, ezúttal a sorozatsztárok pénztárcájában turkálunk.

A filmsztárok megdöbbentően sokat tesznek zsebre egy-egy produkció után. Ennek ellenére most nem ők a főszereplők. A tévében szereplő sorozathősök is csinos összeget kapnak kézhez, különösen a nagy őszi sorozatdömping kényezteti a bankszámlájukat.

A Két pasi – meg egy kicsi Charlie-helyettesítője, Aston Kutcher, 700 ezer dollárt - 155,4 millió forintot - kap egy epizódért, ami talán nem tűnik soknak, de a 24 epizód 16,8 millióval gyarapítja a sztár vagyonát. Sorozatbéli partnere, Jon Cryer minimális összeggel lemaradva lett a második a listán, Alan 14,4 millió dollárt keres a lúzer kiropraktőr bőrébe bújva.

Mark Harmon, a sármos és különleges ügynök 12 milliót nyomoz össze az NCIS következő 24 részében. Az Esküdt ellenségekben tündöklő Mariska Hargitay sem jár rosszul, 11,5 millió dollárért harcol tovább az igazságért. Orvosok követik a nyomozókat a listán, ráadásul nem is egy. A Grace klinika orvosai, Sandra Oh, Ellen Pompeo, és Patrick Dempsey egyaránt 350 ezer dollárt zsebelnek be a következő évadban.

Jólfizetett trió foglalja el a lista következő helyét is. A két vicces fizikus, Jim Parsons és Johnny Galecki 7,2 millió dollárért küzd tovább a kicsit IQ deficites, de nagyon szórakoztató Kaley Cuoco-van az Agymenőkben.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON IS

Korábbi posztjaink:

Megvadulhat a kakaó

Ha esik, esni fog

Melegszik a kávé

Nyugi! Van nálam csoki

Látod, hallod? Dagadnak a pénztárcák


Euró: bizonyíték kell, nem ígéret